luni, 3 martie 2014

Sportivii de la Barracuda Câmpina, pe podium în competiţii de nataţie la Braşov şi Izvorani

În ultimele două săptămâni, clubul de nataţie CS Barracuda Câmpina a participat la două competiţii importante de nataţie. Prima dintre acestea a avut loc la Braşov, unde s-au aliniat la start 380 de sportivi legitimaţi de la 37 de cluburi sportive din întreaga ţară, dar şi de la Chişinău.
Pentru creşterea interesului competiţiei, organizatorii au adus nume mari ale nataţiei sau ale sportului românesc - Carmen Bunaciu, Anca Pătrăşcoiu, Adrian Şerban Târgoveţ şi Corina Ungureanu. Clubul câmpinean a avut rezultate deosebite la concursul de la Braşov. Au urcat pe podium Hanna Marina, Sonia Drăgan, Bogdana Ellersdorfer, Denisa Cobianu, în vreme ce clasări meritorii au mai avut Ionuţ Costache şi Ştefan Cojocaru.
A doua competiţie la care au participat sportivii de la CS Barracuda a avut loc la Izvorani, la Complexul Olimpic. Clubul condus de Ioana şi Gabriel Cojocaru a fost din nou la înălţimea aşteptărilor, clasându-se pe locul 1 la 4X50m liber şi pe locul al doilea la 4X50m mixt fete, echipa câştigătoare a ştafetei feminine fiind formată din Bogdana Ellersdorfer, Denisa Cobianu, Hanna Marina, Sonia Drăgan. De asemenea, în competiţia individuală, Ştefan Cojocaru a ocupat locul 3, Sonia Drăga - locul 4, iar Hanna Marina - locul 5, fiecare la categoria ei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu