joi, 6 martie 2014

Scandal la şedinţa arbitrilor prahoveni din această seară!

Constantin Miclea s-a certat cu "Împăratu' Marean"!
Obişnuita şedinţă de joi seara a Comisiei Judeţene de Arbitri Prahova s-a tranformat într-un circ, totul degenerând în momentul unui scandal cu replici dure între Constantin Miclea şi şeful instituţiei, "Împăratu' Marean". Mai întâi, Miclea s-a trezit scos din Comisia Judeţeană fără ca măcar să fie informat! Acum, el a susţinut că a fost dorinţa lui să părăsească această comisie, dar acum câteva zile nu ştia că nu mai este membru al CJA!!!
Noua componenţă a CJA Prahova, din care Miclea nu mai face parte!
Pe acest fond tensionat între Miclea şi "Împăratu' Marean" a început o discuţie, care a degenerat rapid. În vreme ce Miclea a reproşat comisiei că nu a vrut să pună în practică mai multe idei cu care venise fostul arbitru de primă ligă, "Împăratu' Marean" i-a reproşat că
s-a plâns unui membru CCA de activitatea de pe plan judeţean.
Astfel, Miclea (foto) a reproşat printre altele că nu se doreşte ca în primul eşalon judeţean să fie delegaţi mai mulţi arbitri tineri, că nici în meciurile amicale nu sunt promovaţi cu mai mult curaj tinerii, că nu a fost solicitat să predea măcar o singură lecţie la şcoala de arbitri, deşi a fost arbtiru în primul eşalon, că nu s-a obţinut acceptul AJF-ului pentru ca la meciurile din primul eşalon judeţean observatorii să fie doar dintre foştii arbitrii, dar şi că la şedinţele biroului "Împăratul" îşi impune punctele de vedere şi erstul membrilor sunt doar elemente de decor, fără a avea nici un cuvânt de spus în mod real la luarea deciziilor! În schimb, pe un ton tăios, de "Împărat" frustrat, lui Miclea i s-a reproşat că la cursul de la Covasna i-ar fi spus unui membru al Comisiei Centrale, Aron Huzu, despre toate problemele pe care le-a ridicat conducerii arbitrajului prahovean, dar fără nici un rezultat!
La întreaga dispută au asistat toţi arbitrii prezenţi la şedinţa CJA, unii dintre ei fiind scârbiţi, alţii sideraţi, alţii... şocaţi! Dacă acestea sunt exemplele pe care le au tinerii arbitrii prahoveni...

4 comentarii:

  1. HAOS LA AJF, HAOS LA ARBITRII, OBSERVATORI TOTAL NEMULȚUMIȚI DE DELEGĂRI (NU MAI AU LOC DE CLICA LUI CRÂNGAȘU), ACESTA ESTE FOTBALUL PĂSTORIT DE DON LICĂ. AȘA OM, AȘA AJF.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cui ii pasa? Au meciuri slugile si lingaii este bine

    RăspundețiȘtergere
  3. au facut ce stiu ei mai bine si ce ii caracterizeaza...adica circ....

    RăspundețiȘtergere
  4. cel mai bine alta conducere
    sa vina cristi nica ca tot nu mai este arbitru poate sa monitorizeze tinerii mai bine,
    insa cam greu de arbitrat cu tinerii la liga 4 pt ca primele clasate joaca la un nivel mai apropiat de lia 3

    RăspundețiȘtergere