duminică, 23 martie 2014

"Liga lu' Lică". Tricolorul Breaza - Caraimanul Buşteni 4-2

Au marcat: Vișan 19, 34, Urdea 65, Șovăială 78 / Cioran 6, 73.  
CSO Tricolorul Breaza: Petrescu - Piciorea, Nica (62 Basma), Soreanu, Voinea - Duricu (cpt.), Drăgoi (46 Cojocaru), Brânzea (86 Gogă), Urdea (84 Iordache) - Șovăială, Vișan. Rezerve neutilizate: D. Constantin - Negotei, Cazan. Antrenori: Marius Vișan (principal), Vasile Stere (secund), Gheorghe Constantin (cu portarii).
Caraimanul Bușteni: Dinu (cpt.) - Cortan (54 Fleșariu), Tcaci, Sintulescu, Stăncuțu - Kerekeș, Zamfir, Tuță, Paven (46 Teodorescu) - Cioran, Szekely. Rezerve neutilizate: Gorun - Stanciu. Antrenor: Iulian Dragnea.
Arbitri: Mădălin Dicu - Adrian Niță, Robert Nuțu (toți din Ploiești).
Observator: Radu Vasile (Ploiești).
Astăzi, pe o vreme excelentă pentru fotbal, brezenii au întâlnit formația Caraimanul Bușteni, într-un meci greu. Oaspeții au aliniat 11 jucători tineri și arțăgoși care au reușit să pună probleme pentru o bună bucată de vreme echipei pregătite de Marius Vişan.
Începutul a aparținut buștenarilor, care au reușit să deschidă scorul prin Cioran în minutul 6. A urmat o perioadă în care aceștia s-au retras în apărare și au încercat să lovească pe contraatac, fără succes însă. În minutul 19, Vișan a primit o pasă excelentă de la Brânzea și l-a executat pe Dinu în ciuda opoziției acestuia. A urmat o altă perioadă cu ocazii răzlețe, pentru ca în minutul 34, Vișan să facă dubla, după ce a așezat o minge de la 18 metri în vinclul porții adverse. Repriza a doua a început în nota de dominare a gazdelor, care și-au majorat avantajul, însă, abia în minutul 65, când, după o fază senzațională, Urdea a șutat de la 20 de metri fără speranțe pentru portarul advers. Buștenarii au părut că pot reveni în joc după ce Cioran a făcut dubla, dar Șovăială a închis meciul în minutul 78 după o lovitură ideală de cap. A fost o victorie muncită, meritată și deosebit de importantă pentru formațiadin Breaza , care va avea, începând cu etapa următoare, un program foarte dificil.
sursa: csotricolorulbreaza.blogspot.ro

Un comentariu: