duminică, 9 martie 2014

"Liga lu' Lică". Tricolorul Breaza - CS Cornu 5-3

În această dimineață, pe stadionul „Parc”, Tricolorul Breaza a înfruntat formația din Cornu, într-un derby atât al orgoliilor cât și al zonei de clasament, ambele formații având ca obiectiv evitarea retrogradării.
Deși au avut în primul "11" cinci juniori ai formației Rapid București, formația din Cornu a început meciul mai slab, prima ocazie de gol a meciului având loc în minutul 5, când Șovăială a șutat din interiorul suprafeţei de pedeapsă pe centru, iar portarul advers a respins. În schimb, în minutul 16, după o lovitură liberă, cornenii au deschis scorul. Avantajul nu a durat, însă, decât 3 minute, deoarece Vișan a primit o pasă excelentă și după o cursă de 30 de metri l-a executat cu sânge rece pe portarul cornenilor. Și cum „golurile aduc goluri”, peste alte zece minute Vișan s-a distrat cu un apărător advers și i-a așezat mingea pe cap lui Duricu care a trimis în vinclu. La pauză s-a intrat cu 3-1, după o lovitură liberă executată de Basma, mingea ajungând la Vișan, care a îndeplinit o simplă formalitate. După pauză, cornenii au redus rapid din diferență, având câteva minute bune, cu ocazii importante (inclusiv o bară), dar apoi brezenii au revenit la cârma jocului, înscriind de două ori, prin Urdea și Șovăială, după faze create de acelaşi Marius Vișan. În ultimul minut de joc tabela a fost închisă de oaspeți după un penalty.
Marius Vișan și Vasile Stere au aliniat pentru brezeni formula: Petrescu - Basma, Brânzea, Nica (37 Cazan), Soreanu - Fl. Voinea, Cojocaru (56 Negotei; 74 Piciorea), Duricu, Urdea (70 Drăgoi), Vișan.
sursa: aspreciziabreaza.blogspot.ro.

9 comentarii:

  1. Marius visan s-a distrat cu neagu si cu ceilalti fundasi de la cornu iar cei 5 jucatori de la rapid sunt varza.cred ca au venit ei de la rapid dar de la rapid salciile.tricolorul aste o forta cu visan in teren.bv marius,bv baieti

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. la ce meci te-ai uitat tu nene. Visan s-a distrat cu cine a vrut mai putin cu neagu care l-a bagat in gard pe visan de cate ori a avut ocazia. stai potolit

      Ștergere
  2. cred ca dormi Visan cu "V" mare, 1 a 1 cu Neagu nu a facut nimic, stai potolit.

    RăspundețiȘtergere
  3. LA CE MECI TE-AI UITAT CUMETRE?
    .......UNU LA UNU NU A TRECUT DE NEAGU

    RăspundețiȘtergere
  4. Neagu a cost del m bun din meci so dupa el Visan .

    RăspundețiȘtergere
  5. Era vorba de apararea condusa de neagu care a fost varza in fata lui visan.iar daca tu asta profesorul de limba romana crezi ca doua goluri si trei pase de gol nu inseamna nimic inseamna ca esti vai de steaua si de capul tau.la voi nu face toata echipa cat visan asta cu v mic al nostru.aaaa.... si scorul parca a fost 5-3 pt breaza frustatilor!!!!! Hi hi hi

    RăspundețiȘtergere
  6. cumetrii mei , ca si spectator neutru prezent la meci am si eu parere : Visan omul meciului a trecut de cine a vrut si cand a vrut , de departe cel mai bun atacant din liga a ph . fara el Breaza e rece ca si in tur . cat despre Neagu sa fim seriosi " o fi si asta vreo marca de blugi " ce dreaq mai oameni buni , pai unde a jucat si asta de-l comparati cu Visan ... a jucat si el cat a jucat la defuncta unirea campina ca doar de , cand au promovat trebuiau sa ramana si din vechea garda, nu ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. tot creerul tau e neutru. si eu am fost la meci si am vazut ca Visan e toata echipa la Breaza, doar ca la Neagu i s-a infundat de fiecare data.

      Ștergere
  7. CREER ????? bai omule nu mai baga comentarii mah tata, pune pe altul sa scrie daca tu in anul 2014 nu stii sa scrii...aoleuuuuu ce rusineeeeeee. nu te supara dar se pare ca tu nu ai " CREER "

    RăspundețiȘtergere