sâmbătă, 15 martie 2014

"Liga lu' Lică". Teleajen Văleni - AFC Brebu 1-1

AFC Brebu începe să arată roadele unei foarte bune campanii de transferări în iarnă. Astăzi, brebenii au plecat neînvinşi de pe terenul unei formaţii dificile din campionatul judeţean, Teleajen Văleni. Gazdele au deschis scorul, dar formaţia din Brebu a egalat cu un gol de generic TV care ar fi putut să valoreze mai mult decât un singur punct: şut bombă de la 30 metri al lui Toader, direct în vinclu.
Într-un meci echilibrat, care a demonstrat că locul brebenilor nu este nici pe departe la coada clasamentului, ci în treimea superioară, antrenorul Robert Săvulescu (foto) a trimis în teren următorul "11": Niţă - Bej, Militaru, Dragomir, Durbac, Burchi, Toader, Georgescu, Marcu, Dumitru, Prodan. Apoi, au mai intrat Gorgan, Rada, Ciobotaru, Grigoraş.

3 comentarii:

  1. felicitarii brebeneii!meritam victoria azi!ne-a lipsit sansa!am fost peste valeni!tot asa va vrem in continuare!tase

    RăspundețiȘtergere
  2. Bv brebeneii! Azi meritam victoria , dar e bine si asa . Toata echipa a jucat bine , au stat bine in teren si am avut si mai multe ocazii decat gazdele inclusiv o bara. Dupa parerea mea astazi Militaru a fost cel mai bun jucator de pe teren, imperial pe fund .

    RăspundețiȘtergere
  3. militaru !!inima de leu :)))
    absolut :D

    RăspundețiȘtergere