sâmbătă, 15 martie 2014

"Liga lu' Lică". Rapid Sălciile - Tricolorul Breaza 0-1

Tricolorul Breaza a intrat într-o zodie fastă din momentul aducerii ca antrenor şi jucător a lui Marius Vişan (foto), victoria de astăzi, chiar dacă a fost obţinută în faţa "lanternei roşii", fiind extrem de importantă atât pentru clasament, cât mai ales pentru moralul echipei.
Singurul gol al partidei s-a marcat în primele secvenţe ale jocului, după o fază comică, fiind mai degrabă un autogol, dar oficialii partidei creditându-l pe I. Anghel ca marcator. Apoi,brezenii au dominat fizic şi tactic întâlnirea, dar şi jucătoriid e la Rapid Sălciile au avut ocazii şi ar fi putut înscrie. Oricum, echipa gazdă s-a schimbat mult faţă de prima parte a campionatului şi va începe să adune şi puncte, chiar dacă nu îi vor mai fi de prea mare folos.
Tricolorul Breaza a evoluat în formula: Petrescu - Fl. Voinea, Soreanu, Basma, Piciorea - Brânzea, Duricu (cpt), Negotei, Urdea - Vișan, Șovăială. Au mai evoluat: Drăgoi, Cazan, Cojocaru, A. Ivan, după cum a informat ofiţerul de presă al clubului, Antonio Istrate. 
Etapa viitoare, Tricolorul Breaza va întâlni pe teren propriu formaţia Caraimanul Buşteni, partida fiind programată duminică, 23 martie, de la ora 11.00.

4 comentarii:

  1. FORTZA TRICOLORUL!!!!!!!!BV VISANE BV BAIETI!!!!!!bine ca i-am bagat sub noi si pe brebeneii astia...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. stai cuminte ca nu tine mult treaba asta , iar va vedem pe 16

      Ștergere
  2. Ai fost unul din favoritii mei ca jucator,serios in pregatire,determinare buna,oportunist in fata portii si CARACTER.Ii felicit pe conducatorii clubului de alegerea facuta in ceea ce te priveste si ma bucur de fiecare reusita a ta.VALERIU NICOARA/CSM CAMPINA

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere