sâmbătă, 8 martie 2014

"Liga lu' Lică". FC Băneşti - Fortuna II Poiana Câmpina 3-0

În primul meci din campionatul în anul 2014, FC Băneşti a reuşit o victorie clară şi preţioasă, clară prin joc şi rezultat, şi preţioasă pentru că aduce linişte la echipă şi asigură un moral bun pentru următoarele partide. Chiar dacă la pauză a fost doar 0-0, în repriza secundă, Ariciu (foto), Burlacu şi Budileanu au marcat golurile băneştenilor, aducând o victorie clară a formaţiei antrenate de Ion Burchi.
FC Băneşti a jucat în formula: Bădulescu - Burlacu, Cristache, Bălănică, Pană - Albu, Chivu - Bica, Filote, Nichifor - Ariciu. Au mai jucat: Budileanu, Hromei, Comnoiu, Păun.
La finalul partidei, bucuros, tehnicianul băneştenilor, Ion Burchi, a declarat: "A fost un joc bun, cu angajament de partea ambelor părţi, pe teren foarte greu. Am întâlnit o echipă bună, dar mă bucur că băieţii au înţeles, au fost dispuşi la efort şi, în final, am obţinut
o victorie frumoasă. S-a demonstrat prin jocul şi rezultatul de astăzi că meciurile amicale nu sunt foarte relevante. Sunt mulţumit şi de luni intrăm în linia dreaptă pentru pregătirea următoarei partide".

2 comentarii:

  1. A fost o victorie clara doar prin rezultat, nu si prin joc!

    RăspundețiȘtergere
  2. Tinand cont de starea terenului a fost un joc care a aratat ca echipa din Banesti sta bine fizic iar in repriza a doua sa impus si tactic fiind superioara echipei adverse.Importante sunt cele trei puncte muncite de altfel iar comentarii vom face dupa urmatoarea etapa din deplasare.Oricum echipa frumoasa si ambitioasa cei de la Banesti-Urleta.

    RăspundețiȘtergere