sâmbătă, 22 martie 2014

"Liga lu' Lică". AFC Brebu - Fortuna II Poiana Câmpina 1-0

În această după-amiază, după un meci disputat, AFC Brebu a obţinut o nouă victorie foarte importantă pentru menţinerea în eşalonul de elită al fotbalului judeţean. Victoria demonstrează că schimbările din iarnă încep să dea roade.
Singurul gol al partidei de astăzi a fost reuşit de Bogdan Dumitru, în minutul 33.AFC Brebu (antrenor Robert Săvulescu) a jucat cu următoarea formulă: Niţă - Bej, Militaru, Dragomir, Durbac - Toader, Burchi, Prodan, Marcu - Georgescu, B. Dumitru. Au mai jucat: Dorişor, Rada, Gorgan.

4 comentarii:

  1. BRAVO! BRAVO ! BRAVO. SUCCES LA CEPTURA

    RăspundețiȘtergere
  2. felicitari dl savulescu de cand ati venit ati salvat echipa comunei de la retrogadare si eu ca spectator ai multumesc lui bunea care va ajutat cu umi jucatori care au venit la brebu

    RăspundețiȘtergere
  3. haideti sa-i multumim si "marelui" antrenor vali negoita care a lasat echipa cu 4 puncte dupa vreo 8 etape si care si-a luat salariu pe 3 luni ( 3000 ron ) nevrand sa semneze niciun fel de stat de plata si le dadea unor jucatori emblematici ai echipei gen Marcu si Stanulescu suma de 150lei / luna. ( antrenorul facand si grila de salarizare la jucatori ). d-le antrenor negoita cu tot respectul dar nu doar cu pregatirea fizica iti demonstrezi valoarea ca antrenor... REZULTATELE " VORBESTE ". intr-un interviu acordat pt Sport campina spuneai ca sunt 2 tabere l la echipa din brebu si ai preferat sa renunti... uite ca acum cu savulescu antrenor au venit si rezultatele si nu mai sunt nici acele discutii contradictorii , fiind chiar totul ok cu toate ca bugetul echipei de exemplu pe timpul mandatului d-voastra era de 800 milioane iar acum e de doar 300 de mil. o zi buna.

    RăspundețiȘtergere