duminică, 30 martie 2014

Liga B Prahova. CS Valea Doftanei - CSC Poiana Câmpina 1-0

Fără a avea ca obiectiv promovarea şi departe de orice griji, CSC Poiana Câmpina a urcat astăzi la Valea Doftanei pentrua  da replica formaţiei locale, CS Valea Doftanei. Nu a fost un meci grozav, dar poienarii au acuzat
atât jocul dur al gazdelor, presiune nejustificată creată de suporterii gazdelor, precum şi arbitrajul. Faza cea mai incriminată de oaspeţi s-a produs undeva prin minuutl 70, atunci când un spectator a pătruns pe teren şi l-a lovit cu pumnul pe Moraru, fără ca nimeni să ia nici o măsură!
În aceste condiţii, cu vreo 10 minute înainte de final, gazdele au marcat singurul gol al unei partide care a lăsat un gust amar poienarilor.
CSC Poiana Câmpiona a jucat în formula: Popa - Mireanu, Mosor, Neagu, Sim, Achim, Secăreanu, G. Mihai, Moraru, Bârligă, Plumb. Au mai intrat: Dumitru şi Tăbăraş.

8 comentarii:

  1. Iar?????chiar nu se poate rezolva astfel de incidente???poate e nevoie sa moara un om...tipic tarii noastre,ca mai apoi sa ne intrebam daca se putea face mai mult pentru siguranta desfasurarii unor activitati sportive!nu lumea de pe margine e problema,ci autoritatile care nu aplica legea in astfel de cazuri!incidente vor mai fi...dar fereasca Dumnezeu de nenorociri!cine v_a raspunde?

    RăspundețiȘtergere
  2. Sincer acum la ce te atepti cand joci la Valea Doftanei. Probabil omu si a lasat oile acasa si daca nu s a luptat cu vreun urs a zis ca trebuie sa bata cu cineva.

    RăspundețiȘtergere
  3. Domnilor de la Poiana Campina uitati repede de comportamentul dumneavoastra la meciurile jucate acasa. Uitati-va la voi, la comportamentul antrenorilor, jucatorilor si dupa aceea acuzati.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Baiete,in niciun caz nu s-a dat cu pumnul!nu cred ca s-a ajuns la bataie!pana la urma,cand joci acasa,cum ar trebui sa fi?caprita???nu cred!la orice nivel,gazda isi face simtita prezenta!dar tu,probabi tu esti un 'fan' cu antipatie clubului din comuna ta,pentru ca sunt convins ca esti din Poiana!ai ajuta mai mult daca ai fi indiferent si nu ai scrie de rau,oameni cu care te saluti si le zambesti,zilnic!

      Ștergere
    2. Am vorbit politicos la adresa dumneavoastra si mi-ati raspuns pe masura vocabularului pe care il ai de fiecare data. Prin urmare mai baiete uiti cand marele militian, fiul antrenorului loveste un adversar, loveste sau bruscheaza arbitrii. Nu trebuie sa fi caprita cand sti ce inseamna sportivitatea. Gazda trebuie sa-si faca prezenta prin joc, prin respect fata de adversar, dar din pacate voi nu prea stiti ce inseamna respectul. Cel mai mare jucator din istoria orasului Campina, acest Dumitru, stie ce inseamna respect ?

      Ștergere
    3. Dumitru Bogdan,nu mai este jucatorul echipei Poiana Campina!eu nu inteleg de ce judeci dupa trecut!de ce esti asa inversunat pe echipa asta?te invitam la meciurile noastre si sa te convingi ca baietii isi vad de joc si nu se 'exagereaza'!la Valea Doftanei,pe langa incidentul cu acel suporter,echipa a avut parte de un arbitraj dezastru!nu apara nimeni aceasta echipa si e lovita din toate partile!E urat si macar nu mai judecati gresit pentru ca ce a ramas acum la echipa,sunt adevararte caractere si oameni cu bun simt!

      Ștergere
    4. care dumitru a fost cel mai mare fotbalist din istoria orasului campina? am uitat de un postolache, nando si multi altii? ( carora dumitru nici la degetul mic nu le ajunge)

      Ștergere
  4. Uneori...se exagereaza... ca e din neputinta..ca e din alta cauza...se exagereaza! :)

    RăspundețiȘtergere