duminică, 30 martie 2014

Liga B Prahova. Cetatea Coada Izvor - AS Tufeni 2-2

Unul dintre derby-urile Seriei Vest a Ligii B Prahova a avut loc în această dimineaţă la Coada Izvor, unde s-au întâlnit Cetatea (locul 1) şi AS Tufeni (locul 3), între cele două echipe fiind o diferenţă de un singur punct.
Oaspeţii au fost cei care au deschis scorul prin Brebenel, dar gazdele au revenit şi chiar au preluat conducerea, pentru ca Braşoveanu, din lovitură de pedeapsă, să stabilească scorul final, 2-2.Antrenorul Marius Palancianu a trimis în teren pentru AS Tufeni pe: T. Ionescu - Zmoleanu, Calaver, Braşoveanu, Gagiu - Dinu, Hodoiu, Fomenco, Stamate - Brebenel, Petre. Au mai jucat: Necşoiu, Şişu, R. Vasile, I. Andrei.

7 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  2. Am fost acolo,cel mai slb arbitraj posibi.

    RăspundețiȘtergere
  3. Da ai dreptate. Un arbitraj foarte slab. O brigada de arbitrii care sau lasat intimidati de presiunea pusa pe ei de catre spectatorii echipei gazde. Practic injuraturile si amenintarile spectatorilor si-au spus cuvantul. Nu mai zic ca sau aruncat cu pietre tot meciul catre banca echipei oaspete. Oameni de ordine lipsa, politie locala lipsa. Oare domnul observator ce o fi scris in raportul de joc ?

    RăspundețiȘtergere
  4. nu e singular cazul pe maidanele din judet. ajfeul lupta si tot lupta si tot lupta contra violentei, dar nu se intampla nimic de atata lupta. nimeni nu vede, nu aude, nu stie nimic. trogloditii de la coada cozii sunt pe lista echipelor ocrotite.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma u tii ku unirea kokorasti kolt d ai dat asemenea komentariu

      Ștergere
  5. La Coada Izvorului e un fel de Vestul Salbatic,numai injuraturi,amenintari si alte lucruri de acest gen...ar trebui luate masuri din partea Ajf-ului si domnii observatori sa numai inchida ochii!

    RăspundețiȘtergere
  6. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere