vineri, 14 martie 2014

Liga a 3-a. Fortuna Poiana Câmpina - FC Zagon 5-1

Fortuna şi-a impus ca obiectiv promovarea şi a obţinut a doua victorie consecutivă, învingând la Buftea formaţia FC Zagon, cu scorul de 5-1. Partida a fost la discreţia elevilor lui Florin Stăncioiu, care au marcat prin Buhuşi (minutul 15), Chipirliu (32), V. Munteanu (67, 85), B. Năstase (88), în vreme ce reuşita oaspeţilor a venit în minutul 90, prin Feraru.
Dincolo de meciul în sine, în care nu s-a pus nici un moment problema învingătorului, Florin Stăncioiu (foto) a avut ca principală preocupare menajarea celor mai importanţi jucători pentru derby-ul din etapa viitoare, de la Piteşti, cu Argeş Piteşti, formaţie pregătită de Valentin Sinescu. Astfel, Buhuşi, care a deschis scorul, s-a resimţit şi a fost schimbat după 24 de minute. La fel s-a întâmplat şi cu înlocuitorul său, Antohi, revenit după o accidentare, care a resimţit dureri şi s-a preferat menajarea sa. De asemenea, "căpitanul" M. Marin a acuzat unele probleme de sănătatea ieri seară, astfel că nu a făcut parte nici măcar din lotul pentru partida cu FC Zagon.
Florin Stăncioiu a jucat cu FC Zagon în formula: Zegheru - Cristescu, B. Şandru (68 A. Gheorghe), I. Stan, Damian - Minciună (60 Crosman), Barbu - V. Munteanu, Buhuşi (24 Antohi; 46 Năstase), Chipirliu - Camara.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu