sâmbătă, 22 martie 2014

Liga a 3-a. CSM Câmpina - Urban Titu 1-0

Marcator: Burloiu 66.
CSM Câmpina: Panaite - Cl. Dumitrescu, Ciobanu, V. Sandu (cpt), Dobrinoiu - Puchea, Ilioiu (87 M. Tudor), N. Popescu (75 Băcioiu), Ad. Ilie (63 Burloiu) - Teleoacă, Damaschin (58 G. Cosmin). Rezerve neutilizate: Bica - Răvoiu, S. Dumitrescu. Antrenor: Daniel Chiriţă.
Urban Titu: M. Dumitrescu - Zidăroiu (cpt), Lungu, T. Calofir, Mirescu - Penescu, Stan, Ciocotoiu (73 Dobre), Corbu - Petculescu, Roman. Rezerve neutilizate: Gheţu - C. Calofir, Ivaşcu, Butoi. Antrenor: Nicolae Croitoru.
Cartonaşe galbene: Ilioiu 35, V. Sandu 44, Băcioiu 90 - Penescu 45, Roman 86.
Arbitri: Claudiu Goian (Bacău) - Răzvan Bedreagă (Galaţi), Alexandru Dieac (Bacău).
Observatori: Adrian Vidan (Bucureşti) - penttru arbitri, Mihai Basarab (Slobozia) - pentru joc.
Un meci modest în această după-amiază pe stadionul Rafinăriei din Câmpina. Culmea, un meci care aproape că nu va conta, pentru că formaţia gazdă va merge în play-off, cei din Titu în play-out, iar rezultatul acestui meci nu va mai conta...
Prima repriză a avut puţine faze de poartă, prima - şi cam singura - ocazie importantă fiind şutul lui Teleoacă, de la marginea suprafeţei de pedeapsă, mingea lovind stâlpul din stânga porţii lui M. Dumitrescu.După pauză, dominarea - cel puţin teritorială - a câmpinenilor a devenit din ce în ce mai insistentă, dar ocaziile au cam lipsit. În minutul 63, antrenorul Daniel Chiriţă în introduce în teren pe Burloiu, care după numai 3 minute avea să înscrie cu o frumoasă lovitură de cap, din centrarea de pe partea dreaptă a lui Ciobanu. Apoi, fiecare formaţie ar mai fi putut să înscrie, dar meciul se termină cu un singur gol consemnat pe tabela de marcaj, repet, după un joc modest pentru nivelul Ligii a 3-a.
La final, un gest frumos de fair-play al celor doi antrenori, Daniel Chiriţă şi Nicolae Croitoru dându-şi mâna, aşa cum se vede doar în campionatul Angliei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu