sâmbătă, 8 martie 2014

Liga a 3-a. CSM Câmpina - Chindia Târgovişte 0-2

Marcatori: Cl. Dumitrescu 72-autogol, Cherchez 75.
CSM Câmpina: Panaite - Cl. Dumitrescu, Răvoiu, V. Sandu (cpt), M. Tudor (65 Dobrinoiu) -Puchea, Ilioiu (82 G. Costin), N. Popescu, Ad. Ilie - Teleoacă (68 Băcioiu), Nae (73 Damaschin). Rezerve neutilizate: Bica - Ciobanu, Nincă. Antrenori: Daniel Chiriţă (principal), Robert Stoica (secund), Marius Palancianu (pentru portari).
Chindia Târgovişte: A. Popescu - Pătru, Călin, Ispas (50 Vătavu), Dobrescu - Cherchez (90 Parghel), Honciu (cpt) (88 Căldăraru), Anton, Ghiţă (68 Dr. Grigore) - Bucă, Văduva. Rezerve neutilizate: Omuţ - Lungu, Săndulescu. Antrenor prioncipal: Silviu Dumitrescu.
Cartonaşe galbene: M. Tudor 29, A. Ilie 53, Răvoiu 62 - Ispas 25, Anton 71, Vătavu 82.
Arbitri: Florin Macovei - Florin Vişan (Galaţi), Gabriel Boncz (Bragadiru - Ilfov).
Observatori: Marius Munteanu - pentru arbitraj, Vasile Aelenei - pentru joc (ambii din Bucureşti).
Primul meci oficial al CSM-ului în 2014 a fost mai degrabă o deziluzie, pentru puţinii spectatori prezenţi în arenele stadionului "Rafinăriei" de Ziua Femeii. Chiar dacă nu mai arată acelaşi joc ultradefensiv din era "Sinescu", câmpinenii nu au excelat în ofensivă.
În prima repriză au avut doar două jumătatăţi de ocazie, de fiecare dată prin Nae, care fie nu şi-a potrivit paşii în situaţie de "unu la unu" cu A. Popescu, fie a trimis peste poartă din poziţie bună.
După pauză, jocul a devenit ceva mai alert, târgoviştenii apăsând din ce în ce mai puternic acceleraţia, dar fără a avea mari ocazii de gol. A fost nevoie de neinspiraţia lui Cl. Dumitrescu, care a încercat să respingă o minge cu boltă trimisă de Anton pentru Văduva, şi şi-a trimis mingea în proprie poartă, pentru ca după numai 3 minute, Cherchez să prinsă un şut fără preluare de la marginea suprafeţei de pedeapsă direct la rădăcina barei din stânga portarului câmpinean. Şi cam asta a fost tot, Chindia ţinând cu tot dinadinsul să demonstreze că nu arată ca o echipă care îşi doreşte promovarea!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu