miercuri, 26 martie 2014

Echipa Old-Boys Băicoi a câştigat prima ediţie a campionatului judeţean de old-boys

Începând din acest sezon, la nivelul judeţului nostru s-a organizat primul campionat de fotbal old-boys pe teren redus, campionat afiliat şi la Federaţia Română de Minifotbal. Campionatul este rezervat jucătorilor peste de 35 de ani, singura concesie fiind că un jucător din echipă poate să aibă între 30 şi 35 de ani. Campionatul este organizat în cadrul Ligii Mini Fotbal, înfiinţată în anul 2008, care a reprezentat pentru judeţul Prahova primul cadru organizat pentru competiţiile minifotbalistice, lucru care avea să fie recunoscut un an mai târziu şi de Federaţia de Minifotbal din România, când LMF a devenit prima şi singura competiţie afiliată la FMFR din judeţul Prahova.
Prima ediţie a acestui campionat a fot câştigată de formaţia Old-Boys Băicoi, care a realizat un adevărat tur de forţă. 
Echipa înfiinţată şi condusă de fostul arbitru asistent divizionar Emil Bozieru a încheiat cele 15 etape ale campionatului cu o linie de clasament de invidiat: 14 victorii, 1 egal, 0 înfrângeri, 43 puncte din 45 posibile şi un golaveraj de 101-34!
"A fost o competiţie interesantă, pe care am tratat-o cu deosebită seriozitate de la început şi până la sfârşit. Chiar dacă traseul nostru de regularitate arată poate altceva, să ştiţi că a fost o competiţie cu destule jocuri echilibrate, în care multe dintre victoriile noastre au fost conturate foarte greu sau au fost obţinute la limită. La adversarii noştri au evoluat inclusiv foşti jucători consacraţi, ca Bebe Zahiu sau Cătălin Cursaru, alături de mulţi alţi jucători cu ştate vechi în Liga A de minifotbal. Dar forţa şi valoarea grupului nostru, relativ redus numeric, dar foarte unit, au dus la asemenea rezultate", a declarat managerul campioanei, Emil Bozieru.
Lotul echipei Old-Boys Băicoi este alcătuit din:
Emil Bozieru, 38 de ani, jucător de 4ani în divizia A de minifotbal, iniţiatorul înfiinţării echipei şi “managerul” acesteia.
Octavian Jinga, 43 de ani, fost fotbalist la Metalul Plopeni (Divizia B), Petrolistul Boldeşti, Armata Craiova, Metalul Băicoi şi Petrolul Băicoi.
Doru Badea, 49 de ani, fost portar la Poiana Câmpina (Divizia B), Petrolul Băicoi şi Metalul Băicoi.
Adrian Gagiu, 37 de ani, fost fotbalist de Divizia C la Metalul Filipeşti, Metalul Plopeni şi Metalul Băicoi.
Tiberiu Argăseală, 51 de ani, fost fotbalist la Metalul Plopeni (Divizia B), Dinamo Focşani, Metalul Băicoi şi Petrolul Băicoi.
Ciprian Pura, 44 de ani, fost fotbalist la Petrolul Ploieşti si în Liga I din Israel (Hapoel Taibe) şi actual jucător în Liga B Prahova la CSM II Câmpina.
Cristian Stan, 37 de ani, fost jucător la Matizol Ploieşti, CS Blejoi, Dorobanţul Ploieşti.
Mircea Alesu, 31 de ani, fost junior la Petrolul Băicoi şi Metalul Plopeni.
Cristian Alupoaie, 40 de ani, fost jucător la CFR Paşcani şi Dorna Vatra Dornei.
Performanţele echipei au fost răsplătite la final în cadrul unei festivităţi de premiere, fiecare echipier primind o cupă, o medalie şi o diplomă, alături de un rând de echipament pentru întreaga echipă, toate din partea preşedintelui LMF, BogdanVerzea. 
Ca orice echipă campioană care se respectă, echipa băicoiană a "pus-o" şi de un banchet, în cadrul căruia toţi jucătorii au primit din partea managerului câte o sticlă de vin personalizată şi o mapă cu cronicile tuturor jocurilor din ediţia de campionat câştigată. 
De asemenea, o firmă de echipament sportiv din Băicoi, aflând de performanţa echipei locale, a donat acesteia un set complet de echipament sportiv.
La următoarea ediţie de campionat ar fi interesant dacă s-ar înscrie şi cel puţin o echipă din Câmpina - sau din împrejurimi - având în vedere că aici au existat în permanenţă jucători talentaţi şi valoroşi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu