duminică, 16 martie 2014

"Don Lică" a reluat seria scamatoriilor! Voinţa Hăbud a revenit în competiţie după ce nu mai jucase de 4 etape!

După ce s-a umplut de penibil în scena cu tabloul de la Adunarea Generală a FRF, odată cu reluarea competiţiilor de pe maiadanele prahovene, "Don Lică" a reînceput scamatoriile!
Cea mai recentă dintre ele are în prim plan echipa Voinţa Hăbud, care activează în Seria Teritoriu a Ligii C Prahova. Activează e un fel de a spune, pentru că în etapa a 12-a, a 13-a, a 14-a şi a 15-a nu a jucat, pierzând meciurile cu 3-0, prima dată prin neprezentare, apoi pentru că nu a fost programată. În schimb, în etapa a 16-a a reapărut bine-mersi, după o "scamatorie" pe care numai "Don Lică" ar putea s-o facă...
În etapa a 12-a, Voinţa Hăbud nu s-a prezentat la Balta Doamnei.
Apoi, în etapa a 13-a nu a fost programată în jocul de pe teren propriu cu AS Româneşti, dovada fiind că meciurile care nu se dispută au ca ora de începe ora 00.00, la fel cum se vede mai jos.
La fel şi etapa a 14-a...
... şi a 15-a.... Totul, conform site-ului oficial al instituţiei conduse de "Don Lică"
Joi, surpriză! Am constatat că sunt delegaţi arbitri şi observator la meciul formaţiei Voinţa Hăbud.
Au mai fost situaţii în care am atras atenţia asupra unor situaţii asemmănătoare şi s-au luat măsuri, ceea ce m-a determinat ca de această dată să... aştept desfăşurarea meciului.
Ei bine, meciul s-a desfăşurat ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat:
 Ce ar trebui să urmeze? Aştept nişte explicaţii oficiale din partea AJF Prahova, direct sau prin "oamenii de casă", aşa cum îi stă în obicei lui "Don Lică"... Singura problemă e să nu ne trimită la Statutul AJF, pentru că atunci... ne-a băgat în ceaţă pe toţi! de ce? AJF Prahova continuă să rămână singurul AJF din România care nu are Statutul ratificat de Comitetul Executiv al FRF. Acum, după ce s-a dus vremea "tabloului", poate îl întreabă cineva şi pe "Don Lică" de Statut!

2 comentarii:

  1. Acest individ de don Lica a devenit un personaj sinistru plin de penibil, incat nu stiu cum mai poate aparea in fata oamenilor de fotbal din judet. Josnic, josnic,josnic si plin de tupeu si nesimtire.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cu Negoisti e si mai tare...anul trecut nu s-a prezentat la un meci, fara nici un motiv, si d. Laszar cu Lica le-a amanat jocul...acum din nou nu s-a prezentat, nici la Cupa acum doua saptamani si nimeni nu zice nimic. Sint programati in continuare, arbitrii bat drumul acolo degeaba...bataie de joc pe fata...ce competitie mai e asta cand nu se mai respecta nici un regulament si fiecare face dupa bunul lui plac...cred ca nici prin Africa nu e asa ceva...Poate o face curatenie Burleanu asta sa puna lucrurile la punct, pentru ca daca se continua asa ne ducem dracului in groapa de tot. Dar cum la FRF s-a daramat sistemul, la AJF pRAHOVA NU SE POATE FACE ACELASI LUCRU?

    RăspundețiȘtergere