miercuri, 5 martie 2014

"Don Lică", de un penibil absolut la Adunarea Generală a FRF!!!

Am scris atâtea despre "Don Lică" încât - recunosc - nu credeam să mă mai mire ceva... Şi, totuşi, astăzi, la Adunarea Generală a FRF, nu mi-a venit să cred când l-am văzut pe celebrul personaj prahovean făcându-i din partea AJF Prahova un cadou "Naşului" Mircea Sandu: un tablou cu chipul acestuia, aproape în mărime naturală... Aşa ceva!?!
Nu comentez pictura în sine, dar gestul mi se pare de un penibil şi un ridicol absolut! "Don Lică" a făcut din nou de râs judeţul nostru!
Un gest demn de clanurile de mafioţi, un gest pe care alţii l-au asemuit imediat cu ceea ce se întâmpla pe vremea "omagiilor" din "plenare" pentru "cel mai iubit fiu al poporului".
Acum, cred că "Don Lică" trebuie să dea publicităţii câteva informaţii: cine a avut penibila idee, cine a autorul odiosului tablou, cât a costat şi cine a plătit?
Până la aflarea răspunsurilor, vă las să vă delectaţi cu o mini-galerie foto, imaginile fiind preluate de pe site-ul Gazetei Sporturilor.

12 comentarii:

  1. Obisnuit cu pupatul in fund, Crangasu a vrut sa vada si el cum e si si-a umezit bine buzele si s-a dat la... dosul "Nasului"! Rusine! RUSINE!

    RăspundețiȘtergere
  2. Absolut penibil!!! Totusi cred ca M Sandu il va arunca la gunoi in cel mai scurt timp...

    RăspundețiȘtergere
  3. Absolut penibil!! A fost singurul care a facut un asemenea gest... Totusi cred ca M Sandu il va arunca la gunoi inaintea meciului de diseara..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Normal ca a fost singurul. Prahova nu e singurul judet fara statut? Trebuia sa ii multumeasca lu tacsu ca la acceptat asa, singurul pe langa lege.

      Ștergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  5. Mediocru!!!
    Poate incepe Burleanu curatenia pornind de la AFJ Prahova :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Pupincurist și penibil cum este toată activitatea lui. Toată lumea știa că votează cu Avram și după arestarea lui Gică Popescu, s-a dus cu un tablou ridicol la Mircea Sandu să-l ierte, crezând că Mircea Sandu nu știa cu cine votează el. Astăzi acest Crângașu a dat pe față adevăratul lui caracter, un pervers fără scrupule care și-ar vinde și părinții pentru a ajunge undeva, dar nu legal. Păcat de fotbalul prahovean că a ajuns pe mâna unui saltimbanc care l-a făcut de râs.

    RăspundețiȘtergere
  7. Măscărici așa cum este el și toată activitatea lui.

    RăspundețiȘtergere
  8. Cine e pictorul? Sa-i comandam un tablou si cu pupincuristul asta de Crangasu!

    RăspundețiȘtergere
  9. Lazar, sluga obedienta a lui Lica de la Brazi, l-a ajutat la impachetat tabloul....incredibil...ode ca pe timpul lui CEAU......Oricum Burleanu cred ca va matura cu toti expiratii din sistem, mai ales ca in afara de Fortuna ceilalti prahoveni prezenti la adunare au mers pe mana unui alt om din alte vremuri, Avram

    RăspundețiȘtergere
  10. Sunt sigur ca se vor reface alegerile la AJF, cu Burleanu nu mai merge cu incalcarea regulamentelor si legilor pana la urma,,, am incredere in baiatul asta, sa ramana in sistem doar oameni ca dansul...corecti, scoliti si cu o mentalitate sanatoasa

    RăspundețiȘtergere