duminică, 2 martie 2014

Cupa României, faza judeţeană: Tricolorul Breaza - FC Băneşti 1-1, 3-2, după prelungiri

Unul dintre cele mai spectaculoase meciuri din faza 16-imilor de finală ale Cupei României, faza judeţeană, a avut loc la Breaza, acolo unde s-au întâlnit Tricolorul Breaza şi FC Băneşti. S-a înscris la finalul fiecărei reprize, astfel că după 90 de minute, scorul a fost 1-1, fiind nevoie de prelungiri.
În final, brezenii s-au impus cu scorul de 3-2, golurile fiind marcate de Brânzea (36), Drăgoi (99), Vişan (110), respectiv, Chivu (90) şi Ariciu (118).
Iată şi cele două formaţii aliniate la fluierul arbitrului ploieştean Alin Gheorghe:
Tricolorul Breaza: Petrescu - Basma, Soreanu, Nica, Brânzea, Urdea, Duricu, Cojocaru, Voinea, Şovăială, Vişan. Au mai jucat: Drăgoi, Iordache, Mierliţă, Goagă. Antrenor: Marius Vişan.
FC Băneşti: Veselu - Burlacu, Cristache, Bălănică, Olteanu, Albu, Chivu, Budileanu, Bica, Ariciu, Nichifor. Au mai jucat: Filote, Hromei, Comnoiu, Pană. Antrenor: Ion Burchi.
Antrenorul oaspeţilor, Ion Burchi, a declarat la finalul partidei: "A fost un antrenament bun, pe un teren greu şi sunt mulţumit de disponibilitatea la efort a băieţilor. Eu am considerat acest meci ca al patrulea amical al nostru. Cred că a fost un meci frumos, cu multe ocazii, cu goluri... Sunt mulţumit şi de achiziţiile făcute în această iarnă, ăarcă aşteptam ceva mai mult de la jucătorii cu mai multă experienţă, dar sper ca în această săptămână care urmează să punem la punct toate problemele şi să obţinem prima victorie într-un meci oficial din 2014 în primul meci din campionat".
sursa foto - aspreciziabreaza.blogspot.ro

Un comentariu:

  1. Am fost la meci.tricolorul i-a dominat din minutul 1 pana in min 120 la toate capitolele.bravo baieti bravo marius visan !!!!!!!!! Bafta duminica in meciul cu cornu

    RăspundețiȘtergere