duminică, 2 martie 2014

Cupa României, faza judeţeană: Stejarul Goruna - AFC Brebu 2-2, 2-4, după prelungiri

După o campanie de achiziţii fără precedent, formaţia AFC Brebu a jucat primul meci oficial din 2014 la Cocorăştii Mislii, în faţa echipei Stejarul Goruna, care se află pe locul 6 în Liga C Prahova, Seria Slănic. Gazdele au jucat cu multă ambiţie, oaspeţii încă nu au un mecanism de joc bine pus la punct, lucru pe care îl resimte aproape orice echipă care schimbă într-o asemenea proporţie primul "11", astfel că după 90 de minute scorul era egal, 2-2, pentru brebeni marcând Bogdan Dumitru (foto), în minutele 45 şi 89. În prelungiri, elevii lui Robert Săvulescu au dat dovadă de o mai bună pregătire fizică, înscriind de două ori, prin Marcu, minutul 96, şi Ad. Burchi, minutul 110,
asigurându-şi astfel calificarea pentru faza următoare a competiţiei.
AFC Brebu a început partida de la Cocorăştii Mislii în formula: Ciobotaru - Bej, Militaru, Dragomir, Durbac, Marcu, Prodan, Ad. Burchi, Dorişor, Georgescu, B. Dumitru.

11 comentarii:

  1. Fanii lui CR 0(zero) sunt uzi,mai ales tatal sau(cel care l-a pregatit pentru aceasta cariera mareata in fotbal).

    RăspundețiȘtergere
  2. Joaca tu bai meseriasule anonim care stii doar sa comentezi.Pentru noi sustinatorii AFC Brebu , Bogdan a fost unul dintre cei mai buni jucatori de pe teren ( daruire , vointa si in primul rand goluri) asa ca ciocu' mic slabuleeee. Forza Brebu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru Brebu numai de bine.Acest mare fotbalist e problema.Maine poimaine primiti oferte pentru el si il pierde si Politia Romana.:-)).Uita.te putin la ce mesaje lasa pe aici si convinge.te ce fel de om e si cat il ajuta chestia aia care o poarta pe umeri(nu il poti numi cap).

      Ștergere
  3. aoloooooooooooooo te-ai dus la brebu sa strici si pe acolo atmosfera ........trebuie sa gasesti tu si pe acolo unu doi sa te bati cu ei taranoiule .....ial si pe Mouriniho al poieni antrenor sa faceti echipa ideala .......

    RăspundețiȘtergere
  4. bv bogdane tot asa tata!tase

    RăspundețiȘtergere
  5. bv bogdane ai dat 2 goluri cu o echipa de liga c.....bogdane tata stai linistit la anu te intalnesti cu taicatu in liga b dar o sa fiti adversari el la poiana , tu la brebu sper sa nu va luati la bataie intre voi ....

    RăspundețiȘtergere
  6. Bah da invidiosi mai sunteti n am vazut asa lachiosi ca voi sa moara lessie:))).Bv Bogdan tine o tot asa, iar pt Jose Mourinho(Cristian Dumitru) ca tot nu ai scris bn anononimule ce esti si in viata de zi cu zi ii urez numai bine si am incredere ca datorita lui CSC Poiana Cimpina va promova din nou.

    RăspundețiȘtergere
  7. Sunteti atat de frustrati dragilor ca o sa decedati de invidie:))))

    RăspundețiȘtergere
  8. auziti bai nesimtitilor , ia mai lasa-ti-l voi in pace pe B. Dumitru , anonimilor care va credeti voi destepti si banuiesc ca sunteti boschetari prin oras vai de mama voastra , nu aveti o chifla-n stomac si jigniti un om care in viata de zi cu zi e politist { meserie pe care voi nu o puteti avea niciodata cu 2 clase "ca trenu" } . Sincer eu nu inteleg aceasta frustrare a voastra si daca aveti ceva personal cu el de ce nu va dati numele.......probabil ca va e teama . oricum nu vreau sa ma injosesc in asa hal sa intru in polemica cu voi . Pt Bogdan un sfat , tine-o tot asa si nu lua in seama toate mustele , arata-le in teren de ce esti in stare si in privinta AFC-ului BREBU stai linistit bosche ca NU MOR CAII CAND VOR CAINII , ai sa te plictisesti ani buni tot vazandu-ne prin liga A ph.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai face Brebu vreo nefacuta asa in ultima etapa si scapa si anul acesta.Cat despre clasele lui B.Dumitru ma abtin...sunt altii cu mult mai destepti decat el si cu diplome de licenta cu mult peste valoarea gradelor lui(are si el 2 linii pe umar ca testul de sarcina) si se crede mare destept.

      Ștergere