duminică, 3 noiembrie 2013

Liga a 3-a. AFC Fortuna Poiana Câmpina - Chindia Târgovişte 0-0

AFC Fortuna: Hintaşcu - Petean (cpt), M. Marin, B. Şandru, C. Gheorghe - Marcio Ferreira - Bereşoae (46 Vişan), Crăciun, Damian (80 Mureşan) - V. Munteanu, Antohi (74 Chelaru). Rezerve neutilizate: Zegheru - A. Gheorghe, Savu, Crosman. Antrenor: Florin Stăncioiu.
Chindia: A. Popescu - C. Dinu, Vătavu, L. Marin, Pătru - Dobrescu (86 Ispas), Honciu (cpt), Dobre (64 Dr. Grigore), Anton - Cerchez, Văduva (64 Bucă). Rezerve neutilizate: Kandil Karim - B. Dinu,  Ghiţă, Lungu. Antrenor: Silviu Dumitrescu.
Cartonaşe galbene: Petean 21, C. Gheorghe 24, B. Şandru 81, M. Marin 90 - Cerchez 70.
Arbitri: Lucian Rusandu (Sf. Gheorghe) - Stelian Slabu (Braşov), Dragoş Bogdan (Făgăraş).
Observatori: Iulian Ivan (Giurgiu) - pentru arbitraj, Adrian Mihalcea (Bucureşti) - pentru joc.
Derby-ul etapei în această serie a Ligii a 3-a a început promiţător:
în minutul 6, Bogdan Şandru a înscris, dar golul său a fost corect anulat, pentru ca la faza imediat următoare, târgoviştenii, după un corner de pe partea dreaptă, să reia în transversală prin Vătavu, din 6 metri.
Apoi, jocul s-a mai stins, bătălia ducându-se mai degrabă la mijlocul terenului, acolo unde ambele echipe au cam suferit... Ocaziile la cele două porţi s-au mai rărit, doar Vişan ridicând tribuna în picioare, în  inutul 54, atunci când a reluat incredibil alături de poartă, din numai câţiva metri! Spre final, au mai fost ceva artificii, fiecare echipă încercând să dea lovitura decisivă, dar în cele din urmă porţile au rămas intacte, iar ambele echipe au considerat rezultatul just.

6 comentarii:

  1. Am fost la meciul cu Chindia si pot sa spun cu siguranta ca Fortuna nu are ATACANTI care sa marcheze. Se pierd multe mingii , nu sunt pase precise. In concluzie degeaba se alearga daca nu se si gandeste. Fotbalul se joaca si cu capul nu doar cu piciorul. De antrenor ce sa mai zic ? MAI CAUTATI

    RăspundețiȘtergere
  2. FORTUNA Cum sa dai gol construiti si voi ceva Unde este omul cu pasele plimbati mingia Asa se joaca fotbal .nu doar fugiti pe teren Din tribuna se vede nasol .Meciul urmator faceti cum zic eu si o sa castigati BAFTA MULTA

    RăspundețiȘtergere
  3. am fost la meci si credeti-ma,am crezut ca voi vedea ceva spectacol avand in vedere ca s-au intilnit 2 echipe cu pretentii.daram plecat foarte dezamagit mai ales de echipa gazda.nu e posibil la liga 3 sa ai jucatori care nu stiu sa dea o pasa cu latul.beresoaie,marcio ,nr 6sunt jucatori care nu au ce cauta aici.fundasul dreapta nu a dat o centrare buna tot meciul.toate in spatele portii.in iarna ar trebui facut curatenie printr jucatori.penibili.trebuie sa fii masochist ca si finantator daca nu vezi ca jucatorii sunt problema .se aude prin targ tot mai des ca vine edi iordanescu din iarna.poate sa vina si lucescu din iarna cu jucatorii astia nu face nimic.banuiesc ca cine a 'avut'ochi pt fotbalistii care joaca acum la fortuna e foate multumit.varful chelaru va spun sincer nu joaca la primele 5 din judet.pacat de eforturile finantatorului,dar se pare ca e inconjurat numai de lingai.vorba unui hatru din tribuna:'daca juca-ti pentru chitu va batea de la pauza in vestiar".sa speram ca din iarna vedem ceva fotbal .multumesc

    RăspundețiȘtergere
  4. Pacat ca suporterii nu au parte de un spectacol.
    LA Fortuna sunt conditii lejere pentru o echipa de esalon secund. Ma refer la suporteri, gazon, etc.
    Un oras precum Campina are nevoie de o echipa buna de fotbal.
    Pacat ca nu se joaca toate meciurile de acasa in wekeend ci vinerea in cea mai mare parte la amiaza cand lumea mai e si la munca.
    O remarca mai am de facut: Nu stiu cum ii cheama dar jucatorii cu numarul 6 si 11 nu au nicio treaba cu fotbalul.
    Sa speram ca va fi bine!
    Hai Fortuna!

    RăspundețiȘtergere
  5. Meciul a fost controlat de echipa din Chindia care are in componenta jucatori cu experienta si valoare cum ar fi Vatavu, Calin, Buca, Honciu, Anton, C, Dinu, etc si asta s-a vazut. daca ar fi inscris la aceea bara probabil Fortuna ar fi pierdut si acest meci. Dupa parerea mea jucatorii de la Fortuna sunt debusolati, terminati pshic sau plafonati, dar este adevarat ca s-au perindat pe la o echipa si o gramada de antrenori. Cred ca pbl. cea mai mare este la nivel de conducere. Cel care conduce Clubul Fortuna ar trebui sa aduca un presedinte cu personaliatate care sa faca o echipa competitiva impreuna cu un antrenor de valoare care mai intaii isi doreste sa faca performanta si dupa aceea sa se gandeasca la bani. L-am vazut si pe Garabet pe la Club si cu asta am spus tot referitor la a face performanta.
    - Dl. Calin pacat de banii care ii investiti dar dupa parerea mea v-ati inconjurat doar de profitori si nu de profesionisti cu "foame" de performanta!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. nu dl garabet face si desface la fortuna.dansul nu s-a implicat in aducerea de jucatori.alta eminenta cenusie spala urechi.

    RăspundețiȘtergere